1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pass side light sometimes works.

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by Soupie69uk, Jun 20, 2008.

  1. Soupie69uk
    Offline

    Soupie69uk Owner

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    2,802
    Likes Received:
    7
    [Jun 20, 2008]
    I have a HID kit fitted to the car and its been on for about a year and a half.

    Sometimes when I put the head lights on they both work and sometimes the pass side doesnt. I swapped the bulbs over to eliminate a faulty bulb.

    I also took the headlight out and checked all the plugs and they seem fine.

    Would a faulty ballast cause this? I think it seems like a dodgy connection but since checking I am not sure now.

    Cheers.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 24, 2014]

  3. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,718
    Likes Received:
    312
    [Jun 20, 2008]
    Mine does it too, its apperently an earthing problem. If you earth the HID's direct to chassis/body, it wont do it. I keep menaing to get around to it, but the DIS tells me if its on or not so i switch off and on again and voila !!
    #2
  4. Soupie69uk
    Offline

    Soupie69uk Owner

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    2,802
    Likes Received:
    7
    [Jun 20, 2008]
    I have not had this problem up until this week, it never did it in the one and a half years previous.
    #3

Share This Page