1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

pas help

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by squarebackmatt, Oct 11, 2010.

  1. squarebackmatt
    Offline

    squarebackmatt www.crazydubs.co.uk

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    [Oct 11, 2010]
    It coming up to the time were i can get the audi on the road and us it, but iI have a problem with the pas.

    I was told is didnt work when i got the car but driving it home it kicked in, i had to move the car the otherday and the pas worked fine when i started to move but when I push the breaks and slow down (corner turning speed) the steering goes stiff.

    anyone shed some light on this for me. (I'm rubbish with engine stuff lol)
    #1
  2. aragorn
    Offline

    aragorn "Stick a V8 in it!" Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    16,173
    Likes Received:
    385
    [Oct 11, 2010]
    any fluid in it?

    Slipping belt due to dodgy tensioner?
    #2
  3. B5NUT
    Offline

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    2,553
    Likes Received:
    319
    [Oct 11, 2010]
    Bad pas pump, or blockage in the system. How old is the pas fluid?
    #3
  4. squarebackmatt
    Offline

    squarebackmatt www.crazydubs.co.uk

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    [Oct 12, 2010]
    Fluid is topped up, not sure how old it is though. At a guess I would only say a few months.
    #4

Share This Page