1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

parrot kit. no rear sound

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by deano1978, Jul 9, 2013.

  1. deano1978
    Offline

    deano1978 different gear

    Joined:
    Jan 18, 2013
    Messages:
    654
    Likes Received:
    62
    Anybody know how to get the rear speakers working with the parrot kit mki9100???
    Works fine up front. Just not coming out of the rear.
    #1
  2. hitman1978
    Offline

    hitman1978 Member

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    106
    Likes Received:
    2
    When I got mine fitted I was told you need a special lead that plugs into the amp that costs about £80, I never bothered and just use the fronts
    #2
  3. subaru swift
    Offline

    subaru swift Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    1
    front speaker's for me too
    #3
  4. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep.

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,727
    Likes Received:
    491
    as above onthe lead or a good sparkie to wire it

    but WHY ?
    #4
  5. deano1978
    Offline

    deano1978 different gear

    Joined:
    Jan 18, 2013
    Messages:
    654
    Likes Received:
    62
    Dont know what yours are like but mine runs (powered) on its own,works with radio off.
    So no tone controls or master volume.

    The main reason for this parrot is because it streams music via bluetooth. All works good except ive a seperate power amp and 10" sub thats not in use when streaming.

    Guess il have to go the wire connects route
    #5
  6. deano1978
    Offline

    deano1978 different gear

    Joined:
    Jan 18, 2013
    Messages:
    654
    Likes Received:
    62
    I found autoleads does them at £35 inc del...
    Sot-1002hb lead (sound on top lead)
    Well after hours of installing and loads of wires tucked behind a single din,
    I have my parrot and blutooth coming from all speakers incl sub.

    But i get a massive thump when switched on and off from the sub and some crackles from speakers.
    But sounds ok when up and running

    cant have it all!!!!!!

    Is this ground related. Also when no musics on and i rev i can hears the speakers reving too,slightly thou.
    #6
  7. stuhow3361
    Offline

    stuhow3361 Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    14
    Had mine fitted by a specialist firm we clean for who also do the covert stuff for the local rozzers.All i had to buy was the lead to the amp which is vehicle specific and approx £35.The parrot still only works through the front speakers though but i think this is the norm.
    #7

Share This Page