1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outside temp not displayed!?!?!?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by pedders, May 5, 2009.

  1. pedders
    Offline

    pedders New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    [May 5, 2009]
    Hi
    I was wondering if anyone had any ideas on this i have a A3 2.0TDI 2004 model. Since i have owened it in 2007 the Temp has not shown on the DIS. The car has been plugged into VAG COM and this shows a Temp being read by the car. However is still not being displayed on the dash. The radio info and mpg etc all works fine. The screen is working in that section and will cover the full screen for low fuel etc.

    Any ideas will be much appriciated. :think:

    James
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. mhill
    Offline

    mhill Member VCDS Map User

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    [May 5, 2009]
    loose connection id guess, tried turning it off then on again?
    #2
  4. pedders
    Offline

    pedders New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    [May 5, 2009]
    How do you mean??

    It has not worked as far as i know however on the laptop shows the ambient temp.
    #3
  5. phil_w
    Offline

    phil_w Member VCDS Map User

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    389
    Likes Received:
    13
    [May 5, 2009]
    #4

Share This Page