1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OEM Bluetooth issues

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by Yarsir, Oct 23, 2011.

  1. Yarsir
    Offline

    Yarsir New Member

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hello people

    I'm having issues with the factory fitted Bluetooth.

    Basically keeps connecting and disconnecting constantly.
    Happens on my iPhone, and my wifes. I know she recently up-graded hers to IOS5, but mines still on old firmware.

    Any help/tips would be appreciated.

    Thanks

    Z
    #1
  2. RMH1A4cab
    Offline

    RMH1A4cab I'm in Cruise control

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    524
    Likes Received:
    15
    Try unpairing them and delete the pairing from the phone then start again.
    #2
  3. mjsewell
    Offline

    mjsewell Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Sounds stupid but try clearing the call log from your phone. That usually fixes it for me.
    #3
  4. B5NUT
    Offline

    B5NUT Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    2,248
    Likes Received:
    249
    My iphone 4 does this, but never happen on my 3GS. later revisions of the Audi BT modules don't appear to have this fault so either put up with the fault or get the BT module replaced they are around £200 new from Audi, but the factory fit location is under the carpet so a bit of a bugger to replace.
    #4

Share This Page