1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OEM Audi iPod dock not working

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by Reevesy, Dec 14, 2011.

  1. Reevesy
    Offline

    Reevesy Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    [Dec 14, 2011]
    Hi all

    I've got a factory installed iPod dock in my A3 glovebox which suddenly stopped working yesterday (won't charge iPod and symphony headunit won't allow iPod to be selected anymore). I've tried resetting iPod and also tried a different iPod, so I'm pretty sure the problem is with the dock. Any ideas?? Can the dock/symphony be reset??
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Dec 14, 2011]
    Check the connections at rear of dock & radio to make sure nothings come loose as such, shouldnt of tbh as its all fairly well clipped in, but hey cant harm to check.
    #2
  4. Reevesy
    Offline

    Reevesy Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    [Dec 31, 2011]
    Checked all connections behind glovebox and head unit, all seem ok but still cant get it to work, any ideas???
    #3
  5. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Dec 31, 2011]
    Well I have a dock here if interested that definitely works.
    #4
  6. Reevesy
    Offline

    Reevesy Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    [Dec 31, 2011]
    PM sent
    #5

Share This Page