1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No power!

Steffgj May 17, 2013

  1. Steffgj

    Steffgj Member

    99
    11
    8
    Just got in the car to drive home to find absolutely no go in it at all. As if someone had nicked my turbo!

    No lights on the dash, temp all fine. Car is a 1.9tdi AWX on 114k. Been a really good drive up until this.

    Recently serviced and fitted EGR delete a couple of months ago but other than that its standard.

    Wondering if anyone has any tips as to what I should look at before taking it in?
     
  2. Steffgj

    Steffgj Member

    99
    11
    8
    BTW - No change when cycling the ignition and it appears to be in permanent limp mode... not just after a certain speed/rpm.
     
  3. Andie0

    Andie0 Member

    490
    13
    16
    Get the car read for fault codes, then go from there! Also check there are no vaccumm leaks
     
  4. docurley

    docurley Moderator Staff Member Moderator

    4,071
    86
    48
    Could be the intake pipe come off actulater failed but as said get it scanned.
     
  5. Steffgj

    Steffgj Member

    99
    11
    8
    Typically checked it over this morning and took it for a blast and it was fine. Still going to try and get it scanned this week and probably change the vac pipes as they could probably do with changing anyway!
     
  6. swarcup

    swarcup Well-Known Member

    1,326
    40
    48
    Possibly a sign of something to come
     
  7. Steffgj

    Steffgj Member

    99
    11
    8
    Exactly my thoughts... Great.
     

Share This Page