1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no power/link from HU to CD changer

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by VAGMAN1, Apr 29, 2007.

  1. VAGMAN1
    Offline

    VAGMAN1 Member

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    [Apr 29, 2007]
    Fitted a new (to me!) Concert HU today and it won't link to the CD changer in the back. The old one worked fine.

    The changer is a sony unit, so running a differant BUS lead and adaptor - checked this lead and all looks ok.

    Ruled out the HU as I tried another Concert HU and that has the same problem in my car but conversely my HU works in his car - he does, however, have an original Audi CD changer.

    When you plug in the plug/lead for the CD, it makes a single click noise, but that's it - no power to the unit at all.

    Also, occasionally when you press mode key, the unit displays 'NO CD'

    any ideas....please?!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. dualmono21
    Offline

    dualmono21 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,041
    Likes Received:
    59
    [Apr 29, 2007]
    very possible that the sony changer isnt compatible with the chorus head unit
    #2
  4. VAGMAN1
    Offline

    VAGMAN1 Member

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    [Apr 29, 2007]
    even though it's a non Audi unit, a converter BUS lead was fitted and it worked perfectly with the previous Concert unit, so the fact that it is not an Audi changer is not the issue.......or shouldn't be!
    #3
  5. dualmono21
    Offline

    dualmono21 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,041
    Likes Received:
    59
    [Apr 30, 2007]
    have you got a picture of the convertor lead or a part number please
    #4

Share This Page