1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no fog lights?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Paradox1, Mar 14, 2012.

  1. Paradox1
    Offline

    Paradox1 Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    86
    [Mar 14, 2012]
    Got my mot next month so thought I'd do the checks to make sure everything is working. Both the front and rear fig don't work. I doubt it could have blown all bulbs same time. Is there a individual fuse for the fogs?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. s3dave
    Offline

    s3dave TFSI Hybrid

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    729
    [Mar 14, 2012]
    you do know you need your lights on at the same time...:)
    #2
  4. sportstractor
    Offline

    sportstractor Chugger

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    2,715
    Likes Received:
    31
    [Mar 14, 2012]
    The switch won't pull out without the lights on will it?

    I would check fuses, then after that look at the switch, pull it off and get the multimeter across the terminals, there will be a pin layout somewhere
    #3
  5. Paradox1
    Offline

    Paradox1 Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    86
    [Mar 15, 2012]
    Yes thanks Dave lol.

    allt he other lights work fine. i got home one night and thought id test it, but the fronts and rears didnt come on. I dont know how to use a multi meter so its a job for someone who knows what there doing
    Last edited: Mar 15, 2012
    #4

Share This Page