1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

newbie dash fault pls help!

imported_absautos Jul 10, 2004

  1. hi all, i have a '98 a4 1.6 and the disply section of the dash(where it shows the multi function display, radio stations etc) sometimes dont work i know it can be switched on and off via the wiper switch but it still dnt work /ubbthreads/images/graemlins/confused.gif
     
  2. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator Team V6 TFSI Owners Group Gold Supporter Team Tornado Audi S4 quattro Black Edition s tronic

    8,116
    2,571
    113
    Is it completely dead or just faded? These units are notorious for fading. Mine does it from time to time (well, quite a lot of the time, actually).

    There's no known cure other that complete replacement which is expensive. I've seen upwards of £400 quoted before now.
     
  3. jonathanA4

    jonathanA4 New Member

    28
    0
    1
    Mine fades as well around the edges, and it seems to do it when it gets hot outside or in the car.
     
  4. mine was dead when i bought it, then it decided to work perfectly for about a week and i havnt seen it working since.
     
  5. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator Team V6 TFSI Owners Group Gold Supporter Team Tornado Audi S4 quattro Black Edition s tronic

    8,116
    2,571
    113
    [ QUOTE ]
    amar said:
    mine was dead when i bought it, then it decided to work perfectly for about a week and i havnt seen it working since.

    [/ QUOTE ]
    That sounds more like a wiring fault. Have you tested the circuit, & all the connections etc?
     
  6. have checked the connections behind the radio thats all so far, thought it may be the wiper switch any ideas? /ubbthreads/images/graemlins/idea.gif
     

Share This Page