1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

new prob over night

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by blue boy, Sep 26, 2012.

  1. blue boy
    Offline

    blue boy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    [Sep 26, 2012]
    got a b5 2.6 had a free day so thought i would get the car out of garage and start to make a long list of things that need changing/fixing . started the car up only for it to start then give up happened again then on 3 erd attempt it started and was ok and did not do it later when i started it to put back in garage , but then done it again today ??
    anyone have a idea ????? another thing to the list :3sadwalk:
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. i_786_i
    Offline

    i_786_i Member

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    [Sep 26, 2012]
    Check the fuel lines, may be a dodgy fuel filter
    #2
  4. blue boy
    Offline

    blue boy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    [Sep 27, 2012]
    yes thats what my first thought was . will have a good look over weekend strange how it has just come on
    #3
  5. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,605
    Likes Received:
    276
  6. blue boy
    Offline

    blue boy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    [Sep 27, 2012]
    no mate its a brand new one . once its going the volt gage says its spot on
    #5
  7. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,811
    Likes Received:
    502
    [Sep 27, 2012]
    how long did it run for ?
    #6
  8. blue boy
    Offline

    blue boy Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    [Sep 27, 2012]
    keeps running just that first start up it does it and poss a secound time but 3erd starts and stays . even when you start it and rev it still cut out ??
    #7

Share This Page