1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New member - same questions

itsnick Mar 27, 2012

  1. itsnick

    itsnick New Member

    1
    0
    1
    Hi all

    I am new to the site so be gentle with me.

    I have a proble that I wonder if anyone has come across before or knows how to get around.

    I have the Audi Concert setup in my car with the iPod interface factory fitted but I have been unable to get it to work.

    When I connect the iPod it lights up, so it recognises a connection. But when I press CDC on the head unit, I just get the message 'NO CDC' flash up, so it is not recognising the iPod. I have tried a number of different iPods/iPhones but get the same conclusion.

    Does anybody have any suggestions as to what the problem might be?
     
  2. Sandra

    Sandra MODERATOR Staff Member Administrator Moderator TeamMisano TFSI Owners Group Gold Supporter quattro Audi S3 s tronic

    24,648
    7,736
    113
    Hi, welcome to ASN. Hope you enjoy the forum. Someone will be along shortly to help you. :)
     
  3. johnnythepie

    johnnythepie Well-Known Member

    2,242
    75
    48
    my ipod plays up with my ami in it not 'initialising'.I found that turning the pod off and on helps, but in your case i would try another cable.It took three dif cables before my pod would work on my home pc.worth trying.That 'proble'sounds painful though!!
     
  4. gaz j

    gaz j Member

    139
    1
    16
    Just put your music on sd card. Much better.
     
  5. scoTTy

    scoTTy Active Member

    1,962
    11
    38
    In what what way is it better?

    I'd say continue and get the iPod working.
     

Share This Page