1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Injectors But Still Has Tickover Misfire

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by 121graham, Jan 11, 2012.

  1. 121graham
    Offline

    121graham New Member

    Joined:
    Jan 5, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    [Jan 11, 2012]
    Don't know if anyone can answer this but here goes, I have an A4 2.0tdi 170, it's been this week to Audi for the injectors changing and for a couple of days felt lovely but now my tickover misfire is back, about 30miles after the injectors were replaced, as soon as you rev it the misfire disappears ... Does anyone know what causes it? ... Regards Graham
    #1
  2. tubby
    Offline

    tubby Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    [Jan 12, 2012]
    i had the same a sthis on tickover it misfires i have the 170 on a 07 as well it went into audi last friday but my misfire has gone since they done injectors and the loom!!!
    #2
  3. Harny86
    Offline

    Harny86 Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    [Jan 20, 2012]
    i had the same done my injectors still the same so i paid for new fuel filter the car seems 100%better
    #3
  4. SebRogers
    Offline

    SebRogers Member

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    [Jan 20, 2012]
    Yep, worth checking the simple (and cheap) things first. Fuel filter caused me problems a couple of years back - all solved with a new one.
    #4
  5. Harny86
    Offline

    Harny86 Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    [Jan 20, 2012]
    Honest my cars power has jumped so much since i got it done i really didnt think a fuel filter would have made that much of a difference
    #5

Share This Page