1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. MURRAYS444

    MURRAYS444 Member

    790
    38
    16
    Ok bear with me guys as I may have a few problems with my car and need some advice on how to fix them

    I had my car lowered on eibach pro springs with standard shocks and all was ok, I then had a supersprint cat back exhaust fitted it took a bit of bodging but now fits in to place I then broke my hand and was unable to drive my car, Today I have had my cast removed and need to sort the car out.

    The main problem I have is that there is something rubbing towards the rear of the car I think it could be the ARB rubbing of the camshaft and will need replacing to the whiteline ARB I have heard of, or the bolts from the driveshaft to the diff could have came loose and need tightened just wanted anybody thoughts to what they think the problem is also the rubbing sound increases when going faster

    Cheerz in advance!
     
    Last edited: Sep 4, 2012
  2. Welly

    Welly VX220 SC Driver :)

    10,696
    126
    38
    What the hell is the above supposed to mean? Camshaft??

    Presuming you mean driveshaft....

    The transfer box is at the front, not the back, the back is the diff.

    Where is the noise?

    Not wishing to be nasty in any way, but start again (the post I mean).
     
  3. MURRAYS444

    MURRAYS444 Member

    790
    38
    16
    Aye sorry mate all over the place I do mean the drive shaft connecting the diff and the rubbing sound gets faster as I go faster
     
  4. ruffrida

    ruffrida Well-Known Member

    1,926
    313
    83
    Totally with Welly here this thread don't make a lot of sense at all.

    And when have you ever heard of the bolts coming loose on anything when a car has not been used!! Very Random.

    If this was me i would be looking at the bodged exhaust!!
     
  5. <tuffty/>

    <tuffty/> Badger 5 Edition...Its all about the flow... Staff Member Moderator Audi S3

    20,349
    3,494
    113
    It will be the propshaft rubbing on the exhaust I would imagine... I had this when I first did 3" system... was ok when I drove the car back home from the unit but obviously after some heat cycling it settled and the noise was like a screech...

    You will be able to see on the prop where its rubbing as it should have some nice witness marks by now..

    <tuffty/>
     
  6. MURRAYS444

    MURRAYS444 Member

    790
    38
    16
    Yeah is 3" and if it is rubbing on the prop i'll just have to have it cut down and welded back so it fits better!
     
  7. <tuffty/>

    <tuffty/> Badger 5 Edition...Its all about the flow... Staff Member Moderator Audi S3

    20,349
    3,494
    113
    Aye, took me a couple of goes to get it right... centre box on mine was the culprit in my case....

    <tuffty/>
     
  8. MURRAYS444

    MURRAYS444 Member

    790
    38
    16
    Cheers tuffty glad I managed to explain my problem now I need to find someone who can weld it for me lol!
     

Share This Page