1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Navigation Plus TV Problem

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by A4 quattro, Apr 20, 2008.

  1. A4 quattro
    Offline

    A4 quattro New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Hi,

    The TV in my 99 B5 A4 will not tune to any TV. All I get is static. I have tried all the settings and the AS feature and it will not tune into any stations. It was working a week ago but nothing since.

    I wondered if anyone has had a similar issue with their units or if anyone might know how to resolve this.

    Many thanks for any advice.
    #1
  2. s8craig
    Offline

    s8craig Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    5
    Has it lost the country, maybe it needs setting to UK/PAL
    #2
  3. A4 quattro
    Offline

    A4 quattro New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Thanks for the reply. I have changed the uk setting but it's still not finding anything. Will Mid Europe setting make a difference\or any other settings make a difference. Is there a reset somewhere?

    Thanks again.
    #3
  4. BigRD
    Offline

    BigRD Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    If you try Europe you should still be able to get a picture but no sound. Obviously not ideal but may indicate whether it's tuning or not. The UK use the PAL/I system where the mainland Europe use PAL/B,G/D,K systems
    #4
  5. A4 quattro
    Offline

    A4 quattro New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Thank you. I have tried it and it I do get a picture. At least the Tuner is working.
    #5
  6. steve1975l
    Offline

    steve1975l Member

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Try a reboot...pull the fuse.
    #6

Share This Page