1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

myAudi - password not working and forgot security question - help!

Discussion in 'New A3/S3 (8V Chassis)' started by lsuhe, Feb 22, 2014.

  1. lsuhe
    Offline

    lsuhe New Member

    Joined:
    Aug 27, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    [Feb 22, 2014]
    Hi
    I registered for myAudi which worked fine a few months back when I got my car. I now finally have an ovivo SIM so want to set it up. I tried logging in with the passsword i had written down but it won't accept it. No problem they can email me a reset or link etc. But no, it asks me a security question and I can't remember the answer I selected. argh!
    How can I get my account sorted as no phone number to call on my audi website or email to contact them? If they could do the normal and reset via email link I'd be fine...

    Many thanks in advance.
    Chris
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 30, 2014]

  3. PilotAudi
    Offline

    PilotAudi New Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    478
    [Feb 22, 2014]
    I tend to use 'ohbugger17' as passwords
    #2
  4. andywil13
    Offline

    andywil13 Active Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    41
    [Feb 22, 2014]
    This happened to me. I had to call Audi UK and explain. They logged a call with Audi Germany and then they emailed me back a day or so later
    #3
  5. snowfree52
    Offline

    snowfree52 Full LED baby !

    Joined:
    May 27, 2013
    Messages:
    509
    Likes Received:
    124
    [Feb 22, 2014]
    You could create another account I believe ?
    #4

Share This Page