1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My service indication screen always says 9300 miles and doesn't count down.

Discussion in 'TT/TT-S/TT-RS Forum' started by thassall4295, Jul 4, 2013.

  1. thassall4295
    Offline

    thassall4295 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    [Jul 4, 2013]
    My service indication screen always says 9300 miles and doesn't count down. I've tried using Vag-Com to reset and it still doesn't count down and used the way where you hold down dashpod controls to reset and still nothing. I was wondering if any one has any idea why it's not counting down until next service?

    Thank you for your time.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Jul 4, 2013]
    Year of TT?

    Remove battery, allow to stand for 10 minutes, then connect back up, then reset with sri in vcds & then test.

    Are there any logged faults in instruments 17 currently?
    #2
  4. thassall4295
    Offline

    thassall4295 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    [Jul 4, 2013]
    Hi, thanks for your reply, I will try that, thanks... Nothing has come up on Vag-Com about Instrument Cluster. What does the Service Interval work off do you know?

    Thanks again for your time :)

    Sorry year 2001 8N
    Last edited: Jul 4, 2013
    #3

Share This Page