1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my HID kit dont fit :(

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by ALPINE, Oct 27, 2008.

  1. ALPINE

    ALPINE Yes its diesel, now cry u lost

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    2
    bulbs wont fit on the holes :( my after market lights must not be H4 :(
     
  2. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,964
    Likes Received:
    381
    I would bet its H1 on them lights mate
     
  3. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!"
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    16,531
    Likes Received:
    463
    does it have seperate mains and high beams?

    Standard facelift headlamps use H7 for main and high, as did the old pre-facelift bosch units i had fitted originally.
     
  4. Oranoco

    Oranoco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    3,472
    Likes Received:
    271
    Was just about to say the same as above. Don't think you have H4's in the lights you have.

    I know my standard pre facelift lamps were H4 but my facelift items are H7 for the Hi and low beams
     
  5. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!"
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    16,531
    Likes Received:
    463
    oranoco i presume you pre-facelift lamps were without fogs?

    Seems that the ones with fogs built in had H7's and a H1 for the fog and ones without had H4's
     
  6. Oranoco

    Oranoco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    3,472
    Likes Received:
    271
    Yeah, no fogs on mine mate. Still don't have foglights now either lol, another thing for the "to do" list
     
  7. ALPINE

    ALPINE Yes its diesel, now cry u lost

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    2
    Yep i have seperate high beam etc. Propper pissed today.. my new vista Pc wont work properly (no suprise there) my dump valve aint turned up, and my HID kit will not fit!! MMMEEHHHH!!!!
     
  8. diesel-a4

    diesel-a4 Stoned As Fuk

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    i have a 98 A4 pro face lift i believe and am after new lights - point me in the correct way folks.

    the just fronts for now, incl lamps. whole kit am after for the front
     
  9. andybnwc

    andybnwc Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    752
    Likes Received:
    0
    alot of the aftermarket lights seem to be H1 for some reason
     
  10. ALPINE

    ALPINE Yes its diesel, now cry u lost

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    2
    :( gutted wanted hids for ages! can ya get H1 hid kits?
     
  11. jcb

    jcb Active Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    4,122
    Likes Received:
    13
    you bought a Vista PC!? well that explains your lights,
    those things will infect your life with badness!!
     
  12. ALPINE

    ALPINE Yes its diesel, now cry u lost

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    2
    had no choice mate!! needed a new pc and ya cant buy a xp pc any more! :( i got Acer commin round to fit a new mother bored as they think mines faulty!
     
  13. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!"
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    16,531
    Likes Received:
    463
    TBH vista really isnt that bad. Its a bit different and it needs a decent amount of RAM to run nicely but then XP was exactly the same when it was released.

    The problem however is that a lot of companies are selling it on machines that basically cant run it properly. Mainly because Microsoft has discontinued XP and therefore only Vista is available for new machines, regardless of their capabilites.

    Any vista machine needs 2gb of ram to run nicely, and i'd also recommend a dual core CPU as a minimum.

    At the end of the day, if you try to run XP on a P3 with 128mb ram (which were still being sold when it was released) it'll also run like a sack of ****!

    Seems in this case its actually a hardware failure anyway, so not vistas fault at all!
     
  14. ALPINE

    ALPINE Yes its diesel, now cry u lost

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    2
    my pc is a intel dual core Duo, 3.60ghz each so thats 7200 total cpu power!

    3k ram.

    i think its just bad luck tbh.. theres always a runt of the littler and i think i ended up with it!! just my luck init!! lol
     
  15. Markey

    Markey Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    2,148
    Likes Received:
    0
    I can supply you with XP at the weekend IT hapens to be my bread and butter :) Motherboards are common on Acer i have replace a couple for friends they are very good PCs though :)

    Also 4gb RAM min in Vista PC i recommend i have it and it just works how i would like it ;)
     
  16. andybnwc

    andybnwc Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    752
    Likes Received:
    0
    yes you can get H1 bulbs and kits there usually cheaper than the hi lo H4 kits too
     
  17. ALPINE

    ALPINE Yes its diesel, now cry u lost

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    2
    cool mate.. ill keep that in mind... ill give vista another go after new m/board! if its still a C**t ill be on your case!
     
  18. Markey

    Markey Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    2,148
    Likes Received:
    0
    np make sure you have the service packs installed for vista as well they take an age to install but they do actually make some changes.
     
  19. Andy.B

    Andy.B Member

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    0
    Yep you can get H1 HID bulbs for your kit, you can get them fron ebay i think they are around £40 for a pair of bulbs. Just make sure they have the right connectors on for your kit, i think they are quite generic.
     
  20. g60leigh

    g60leigh Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    1,525
    Likes Received:
    166
    I have just got a macbook blows the PC out of the water, still use PC's on a daily and have them at home but lovin the Mac experience
     

Share This Page