1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MSN problem

jojo Apr 12, 2007

  1. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,771
    3,437
    113
    Help, I can't log onto my MSN account!

    After clicking on the trouble shooter icon, it appears that there is a problem with my Key Ports?, how do I fix this?

    Was working perfectly fine yesteday, and not touched any settings, looks like my setup is slowly killing itself...
     
  2. Randomjim

    Randomjim Active Member

    2,752
    3
    36
    Mines not working either, must be a problem with msn themselves.
     
  3. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,771
    3,437
    113
    That's cool, says all systems running fine when I click on the status icon, missing all my mates.

    OMG, I'm addicted to MSN! :jump:
     
  4. Mikey

    Mikey Member

    885
    2
    16
    mine was the same at around 6pm...all working fine now.
     
  5. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,771
    3,437
    113
    Mine's been down since 5pm, hence the post. :faint:
     
  6. SamDude

    SamDude Active Member

    2,102
    2
    36
    What's your username and password - I'll fix it for you if you like :eyebrows:
     
  7. ChriS3

    ChriS3 hud at ye bam

    2,239
    23
    38
    I've had intermittant problems with it this afternoon
     
  8. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,771
    3,437
    113
    OK,

    Username : jojo

    Password: ********
     
  9. SamDude

    SamDude Active Member

    2,102
    2
    36
    There's your problem right there.
     
  10. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,771
    3,437
    113
    YAY! It's working at last! :)
     
  11. Staz

    Staz is a retronaut Staff Member Moderator VCDS Map User

    6,206
    64
    48
    think it was a problem with MSN. We had the same problem at the same time too. Were you running live messenger by any chance guys?
     
  12. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,771
    3,437
    113
    Live seems to kill the RAM, so running Live on my desktop and using version 7.5 on my lappy.
     

Share This Page