1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MPG calculator in S3

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by M16GJC, Feb 24, 2012.

  1. M16GJC
    Offline

    M16GJC Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    [Feb 24, 2012]
    The MPG calculator resets every day which is annoying me as I quite like to know my average.

    Is there a way of making it not reset every new day?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 31, 2014]

  3. jasonc
    Offline

    jasonc Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    203
    Likes Received:
    45
    [Feb 24, 2012]
    There are two counters - counter 1 resets automatically, counter 2 doesn't reset unless you reset it manually. Use the button underneath the wiper stalk to switch between the counters. Holding the button down when counter 2 is shown will reset it.
    #2
  4. M16GJC
    Offline

    M16GJC Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    [Feb 24, 2012]
    Oh right so im best leaving it on counter 2. Cheers mate!
    #3
  5. Helifella
    Offline

    Helifella Flying low level

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    51
    [Feb 24, 2012]
    How do you switch between computers? I've tried alsorts and can't figure
    #4
  6. M16GJC
    Offline

    M16GJC Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    [Feb 24, 2012]
    There's a button underneath the wiper stock. If you keep pressing it you can change from counter 1 to 2
    #5
  7. crunchie
    Offline

    crunchie Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    869
    Likes Received:
    64
    [Feb 25, 2012]
    I managed to suss this out for myself, I must be a rocket scientist! :thumbsup:
    #6
  8. andywaddy
    Offline

    andywaddy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    132
    Likes Received:
    5
    [Feb 25, 2012]
    If I remember correctly, computer 1 resets itself after 4 hours if the ignition hasn't been turned on within that period. Bit annoying really as I want computer 2 to track the car stats from new but at the same time I want to know the average I get from a full tank!
    #7
  9. S.
    Offline

    S. Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    1,470
    Likes Received:
    224
    [Feb 25, 2012]
    computer 2 doesn't reset. computer 1 does.
    #8
  10. Helifella
    Offline

    Helifella Flying low level

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    51
    [Feb 25, 2012]
    No mine doesn't switch between them only toggle between differing display layouts.
    #9

Share This Page