1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MPG calculator in S3

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by M16GJC, Feb 24, 2012.

  1. M16GJC

    M16GJC Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    The MPG calculator resets every day which is annoying me as I quite like to know my average.

    Is there a way of making it not reset every new day?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. jasonc

    jasonc Active Member
    Audi S3

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    53
    There are two counters - counter 1 resets automatically, counter 2 doesn't reset unless you reset it manually. Use the button underneath the wiper stalk to switch between the counters. Holding the button down when counter 2 is shown will reset it.
     
  4. M16GJC

    M16GJC Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Oh right so im best leaving it on counter 2. Cheers mate!
     
  5. Helifella

    Helifella Co-Driver ~ Hattie
    Moderator Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    135
    How do you switch between computers? I've tried alsorts and can't figure
     
  6. M16GJC

    M16GJC Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    There's a button underneath the wiper stock. If you keep pressing it you can change from counter 1 to 2
     
  7. crunchie

    crunchie Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    869
    Likes Received:
    64
    I managed to suss this out for myself, I must be a rocket scientist! :thumbsup:
     
  8. andywaddy

    andywaddy Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    133
    Likes Received:
    5
    If I remember correctly, computer 1 resets itself after 4 hours if the ignition hasn't been turned on within that period. Bit annoying really as I want computer 2 to track the car stats from new but at the same time I want to know the average I get from a full tank!
     
  9. S.

    S. Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    1,563
    Likes Received:
    280
    computer 2 doesn't reset. computer 1 does.
     
  10. Helifella

    Helifella Co-Driver ~ Hattie
    Moderator Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    135
    No mine doesn't switch between them only toggle between differing display layouts.
     

Share This Page