1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

more problems!

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Paradox1, Apr 11, 2012.

  1. Paradox1
    Offline

    Paradox1 Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    86
    Driving to work this morning, had to slow down for a zebra crossing, kept it in seconds at just over 2k and the car stalled. Traction light came on aswell. Had to restart the engine while in motion. Whenever I get it scanned it doesn't show anything as the fault, its really getting to me now, I don't have a clue whats causing it. Anyone had this problem or know anything about it?
    #1
  2. camscockle20vT
    Offline

    camscockle20vT The stigs ugly brother

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    56
    Yes mate, i had exactly the same. Took me a good 6 months to sort. I done a number of things. First i changed the pcv pipe under the mani to the crankcase valve, making sure of no kinks in it, then i changed my maf, cleaned and reset my TB, serviced my DV, removed my coldside relocation due to it making a fault codes for loss of pressure between TB and intercooler. Also i left my battery off after most changes to reset the fueling adaptions made. Aswel as cleaning up the wires to the battery. Hope this helps, i know how much of a nause this problem is.
    #2
  3. Paradox1
    Offline

    Paradox1 Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    86
    cheers bro, proper pain in the arse!

    I'll try the above over the weekend.
    #3

Share This Page