1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mods - classifieds?

Discussion in 'Forum Support' started by Dibdub1, Sep 25, 2012.

  1. Dibdub1
    Offline

    Dibdub1 Suck.Squeeze.Bang.Blow

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    [Sep 25, 2012]
    Any chance a mod could shed some light into why I can't seem to post a new classified for sale advert?

    Thanks in advance!

    Josh
  2. Ads

    Ads

    [Nov 26, 2014]

  3. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,292
    Likes Received:
    1,269
    [Sep 26, 2012]
    Josh,you have clearance to post them so are you doing it correct your end ? what os and system you using ?
  4. Dibdub1
    Offline

    Dibdub1 Suck.Squeeze.Bang.Blow

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    [Sep 27, 2012]
    Hi Voorhees, thanks for the reply!

    I Input the advert details, select days/price/picture

    Click to submit and it crashes mid way through posting? If I then highlight the web address that it's trying to re-direct to and press enter, it says "Thank you for your request, processing (a bit like the login screen/page)" then says I do not have access to whatever hyperlink page it is? :S

    I'm on Windows Vista and didn't used to have any trouble?
  5. a6_chris
    Offline

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    [Sep 27, 2012]
    Could you provide screenshots of the errors?
  6. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,292
    Likes Received:
    1,269
    [Sep 28, 2012]
    Stupid post alert—when you say crashes is it a blank screen ?
  7. max69vk
    Offline

    max69vk Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    762
    Likes Received:
    43
    [Sep 28, 2012]
    I've had this a couple of times myself but only when trying to upload multiple (large) photos onto the ad. I found the way round it was to host the pics on somewhere like photobucket & drop the direct image links into the advert instead.

Share This Page