1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lowering A3 problems

Discussion in 'Handling' started by Welly, Aug 5, 2009.

  1. Welly
    Offline

    Welly VX220 SC Driver :)

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    10,699
    Likes Received:
    117
    Hi, hoping someone can help me here....

    Bought some 40 MM lowering springs for my A3, fitted them no problem and immediately found there to be a rubbing. Thought at first that it was trim, but it turns out to be the ARB on the O/S Driveshaft (A well documented problem I know).

    No problem I thought, get some drop links, job done. Drop links fitted and adjusted to 3 different heights, however, still rubbing, just in different places.

    Having read through the pages on this forum about this problem, people seem to be experiencing this a lot, but mainly when going over speed bumps etc, even when lowering more than 40 MM. I'm getting this all the time, even under general driving.... WTF? Why is mine so bad? And is this unusual or what?

    Thinking about trying to oxy the ARB and bend it a bit out of the way....

    Any ideas?

    Cheers
    #1
  2. DPM
    Offline

    DPM Well-Known Member Site Sponsor

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    4,320
    Likes Received:
    54
    #2
  3. Welly
    Offline

    Welly VX220 SC Driver :)

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    10,699
    Likes Received:
    117
    That seems like a goos shout dude, but I'm gonna try and get around it before spending extra cash. I've already spent 50 bones on the drop links from your good self.
    #3

Share This Page