1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

loss of power on my tt

Discussion in 'TT/TT-S/TT-RS Forum' started by mark hobbs, Apr 5, 2008.

  1. mark hobbs
    Offline

    mark hobbs vanilla ice tt

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    k new problem now , my tt is in working order but im losing power if i slam my foot on the floor the turbo spins as u can hear it but the car seems to be holding back and not giving it the power it should be having it seems to hold back when i hit 3rd and fourth any ideas people what it could be , have been told it maybe the air mass but im not sure has anyone had a problem like this ??????:wtf::keule::uhm::blink:
    #1
  2. rabs
    Offline

    rabs Revo

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    I would check all your hoses for splits or leaks, look closely at the end as the sometimes split near the clamps.
    Have you got a standard DV, if so it could be passing boost pressure.

    Could do with doing some data logging with vag com if you do not come up with something.

    Let me know if i can help any more
    #2
  3. mark hobbs
    Offline

    mark hobbs vanilla ice tt

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    k all we have found the problem with the power loss on my car it was the air mass meter . its all working fine now and smoking like a rocket thanku for replying to the message anyways .................:arco:
    #3
  4. rickparmar
    Offline

    rickparmar va va voom

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    0
    mark how did you know it was the maf ? did you check it on vagcom ?
    #4

Share This Page