1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Loose wire ID please

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by gixerson, Aug 13, 2012.

  1. gixerson
    Offline

    gixerson Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    7
    [Aug 13, 2012]
    Cleaning the car earlier i noticed one of the wires was disconnected.

    As it's a new car (to me) it must have been like that while i've had it.
    I've gone through and checked and everything seems to be working.

    Any ideas please?

    [​IMG]
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. vw754
    Offline

    vw754 vorsprung Durch Technik

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,021
    Likes Received:
    28
    [Aug 13, 2012]
    if i remember il look at mine in morning and let you know,dont think that belongs there anyway
    #2
  4. OCD-A3
    Offline

    OCD-A3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    10
    [Aug 13, 2012]
    Yeah, that fuse tap is definitely not stock. Maybe the previous owner had some accessory that they kept but left wire there (stereo, amp, etc.)
    #3
  5. mike foster
    Offline

    mike foster Fossie VCDS Map User

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    3,969
    Likes Received:
    79
    [Aug 13, 2012]
    As above - looks like a separately fused power feed. Might be a good idea to test the terminals to see if they're live. If so, then remove the fuse and test again.
    #4
  6. gixerson
    Offline

    gixerson Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    7
    [Aug 14, 2012]
    Thanks guys.

    To be honest i've not found anything in the car that's after market, what's more confusing is everything seems to work fine.

    Looks like the only option i have if it's not stock is to try and trace the line through the car.




    Quick question while i'm asking for help on the electrics.

    Does anyone know if the 12v socket in the boot is live even with the ignition off?
    #5
  7. NHN
    Online

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Aug 15, 2012]
    Without being sarcastic mate, but plug something into it & see if it works lol.
    #6
  8. gixerson
    Offline

    gixerson Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    7
    [Aug 15, 2012]
    :laugh:

    I don't have anything that runs off a socket otherwise i would.

    Granted i could measure the output with a DVM, buts it's 40c today in the shade so if some knows it would have saved me a few kg in sweat.
    #7
  9. NHN
    Online

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Aug 15, 2012]
    Get your arse out there mate, I'm in italy atm & its not exactly cold here lol.
    #8
  10. gixerson
    Offline

    gixerson Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    7
    [Aug 15, 2012]
    :laugh:

    But it's soooooooooooo nice sat here in the office under the air con :whistle2:

    I'll nip down tonight.

    You Italian or just on your hols?
    #9
  11. NHN
    Online

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Aug 16, 2012]
    Missus is, kid is (according to missus although she's almost carbon copy of me, but better looking) & live here, but work in UK & man do I have a nice hangover today after little one's 2yr bday yesterday.
    #10

Share This Page