1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Loggin in

Discussion in 'Site Support & Announcements' started by Aldo, Nov 25, 2006.

  1. Aldo

    Aldo Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    12
    Hello, on the last 3 log ins, I type my username andpassword, hit enter, then the screen will come up, thank you for loggin in etc but then puts me to the main board without me logged in?
    I then have to log in again and it normally works...
    Anyone experience this?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    28,595
    Likes Received:
    3,313
    Mine logs me in automatically everytime, infact, all the forums I use logs me in automatically!
     
  4. Olly_K

    Olly_K Administrator

    Joined:
    Jun 10, 2000
    Messages:
    2,678
    Likes Received:
    3
    try hitting "ctrl" +"F5" after you login and it says your not. Its a cookie problem, you could try clearing them ?
     
  5. Aldo

    Aldo Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    12
    Cheers Olly, will try refreshing
     
  6. L1 HCS

    L1 HCS Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2006
    Messages:
    4,600
    Likes Received:
    6

    I thought it was just my computer that was going loopy!! .. btw great question!
     
  7. Aldo

    Aldo Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    12
    Have just remembered I have not deleted the cookies since going on to IE 7, seems to be ok now :)
     

Share This Page