1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Little Power on start, Put Load on the top end

dimtim Aug 2, 2010

  1. dimtim

    dimtim New Member

    7
    0
    1
    Hi, I not sure if this has been cover or i am looking at the wrong threads (sorry if it been covered).
    When i pull of there dons't seam to much power (IE a corsa Overtakes) but loads of power from about 60.
    I heard a sound like wind coming out, I just had it service but the garage doesn't think there a leak, He think it just the turbo been turned down.

    Thanks Again
     
  2. Nilz

    Nilz Defo worth the wait :) Team Ibis TFSI Owners Group quattro Audi A4 S-line owners group saloon Manual

    11,169
    808
    113
    What car do you have, what model, petrol, diesel, some more info would help mate.

    Have you had the car on any diagnostics??

    If not, see if you can get the car on VAGCOM, that should tell you if there are any leaks or other faults that will be causing this.
     
  3. dimtim

    dimtim New Member

    7
    0
    1
    Hi Sorry,
    It a 1998 1.8 turbo.
    Not had it on any Dignostics yet, Hoping it is something easy to fix. Much do the Vagcom normal cost.
    Thanks
    tim
     
  4. s3dave

    s3dave TFSI Hybrid Supporter

    10,110
    736
    38
    sounds maf related imo
     
  5. Matt82

    Matt82 Active Member

    2,365
    2
    36
    id say there is a big boost leak and its taking an age to pressurise the manifold
     
  6. dimtim

    dimtim New Member

    7
    0
    1
    Thanks for the advise, Looking for a place near Mansfield that can do a full dia and boost leak, Last time i will be going to my local garage
     

Share This Page