1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lights on speedo flasing....

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by symun, Jun 10, 2011.

  1. symun
    Offline

    symun Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    [Jun 10, 2011]
    Just driven home from a mates, first time i've driven my audi in the dark and the 5 lights on the speedo were flashing on and off albeit very dimly.
    I only now realise that none light up for normal driving i.e. the glow plug or the sidelight and so on.
    Anyone know what i mean and know how to fix.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 22, 2014]

  3. symun
    Offline

    symun Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    [Jun 11, 2011]
    Forgot to say that when i got home i turned off car then restarted and the lights had stopped, so its an intermittent thing.
    #2
  4. Bradderz_1988
    Offline

    Bradderz_1988 Dont replace it, Upgrade it !!

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,287
    Likes Received:
    113
    [Jun 11, 2011]
    Battery voltage and charging voltage ok ??
    #3
  5. symun
    Offline

    symun Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    [Jun 11, 2011]
    Yeh seems a constant 14 volts when ticking over.
    #4
  6. Bradderz_1988
    Offline

    Bradderz_1988 Dont replace it, Upgrade it !!

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,287
    Likes Received:
    113
    [Jun 11, 2011]
    May be a dodgy connection on the clocks or fuse.
    #5
  7. symun
    Offline

    symun Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    5
    [Jul 5, 2011]
    Sussed the problem, previous owner had pulled glow plug bulb out of cluster as it was flashing, the bulb was just floating behind the dash so i could just make out th light through the other bits.
    Googled the cause and seems i need to get it on the vagcom.
    Was wondering why i never saw a glow plug symbol when turning ignition on........
    #6

Share This Page