1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Latest woe. EPC and ESP lights and limp mode

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by duffy78, Feb 14, 2013.

  1. duffy78

    duffy78 Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    188
    Likes Received:
    5
    As title I'm getting both the EPC and ESP lights on along with limp mode. Lights clear after ignition off but soon come back on.

    Any ideas or experience with this?

    I can't even scan for faults as my laptop hard drive has fried itself. Any one in Teesside like to give me a hand?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Dubbers1

    Dubbers1 Top Gear
    VCDS Map User

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    255
    Likes Received:
    57
  4. Mike_B

    Mike_B Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    432
    Likes Received:
    38
    Crank position sensor?
     
  5. SuperBaaaad

    SuperBaaaad New Member

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    I had this. It was actually found to be water ingress into one of the electrical areas. A 50p seal fixed it.
     
  6. Dan TheMan Welburn

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Messages:
    461
    Likes Received:
    23
    Alright mate im in stockton if you want your car scanning, im not massively experienced with vcds but i know the basics :)
     
  7. duffy78

    duffy78 Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    188
    Likes Received:
    5
    Thanks for the offer mate. Appreciated. I've got a new hard drive for my laptop and am going to attempt to clone the knackered one. Hopefully I'll have my vcds up and running by tomorrow.

    In the meantime I've got some contact cleaner and am going to go over the connections to the throttle body and also the maf. In fact I'll prob clean all the connections I can find!
     

Share This Page