1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

jus done the n249 removal and car runs like poo poo help needed

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by AARON77, Jun 18, 2011.

  1. AARON77
    Offline

    AARON77 Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    25
    as the title says lads????
    car seems to be popping and splutering?????
    #1
  2. Speedy Steve
    Offline

    Speedy Steve Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    1,250
    Likes Received:
    8
    is the N249 still wired in?
    #2
  3. talentwalsh
    Offline

    talentwalsh Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Mine spit the dummy when i did it also. Make sure the connections are tight and the hose is the right size. It calmed down eventually and now is spot on.
    #3
  4. superkarl
    Offline

    superkarl MAN OF STEEL

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    7,553
    Likes Received:
    1,074
    Is your car an apy? It needs a t piece off to the sai. And keep the valve plugged in
    #4
  5. Alex C
    Offline

    Alex C Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    2,630
    Likes Received:
    151
    yours is a '99 plate S3 which is an APY right? So you will have SAI, did you follow wellys guide for the SAI too?
    #5
  6. AARON77
    Offline

    AARON77 Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    25
    yup mine is apy and i did put a t in and ive left the 249 plugged in ???????
    #6
  7. superkarl
    Offline

    superkarl MAN OF STEEL

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    7,553
    Likes Received:
    1,074
    Hmmm odd one that. Id the dump valve working alright? Just check it over again and again. Or like that fella said above, it might settle
    #7

Share This Page