1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

J Plate 80 coupe boot not unlocking with central locking

Discussion in 'Classic Audi Forum' started by sidibear, Dec 15, 2011.

  1. sidibear
    Offline

    sidibear Looking for Zombies !! Staff Member Moderator

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    2,094
    Likes Received:
    462
    [Dec 15, 2011]
    As above. The car is my wifes mums car in Kent and she has asked me if I can havea look at her boot lock, when she openns the car with teh central locking it does not unlock the boot.

    Is it a fuse or maybe something simple like a loose connection?
    I am not down there until next weekend so this is all the information I have.

    Thanks in advance for anyones help and advice.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 21, 2014]

  3. gen.heinz guderian
    Offline

    gen.heinz guderian Well-Known Member Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    125
    [Dec 27, 2011]
    more than likely a pipe come off , as they are vacuum operated. Check the connections for central locking in the boot.
    #2
  4. murran
    Offline

    murran Active Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,540
    Likes Received:
    35
    [Jan 26, 2012]
    yep vac operated. there's a pump in the boot (o/s?) pipes go to all actuators (doors, boot, petrol flap) pump either sucks or pressures up to lock unlock the doors.
    pipe might be rubbed thru into the boot lid or the actuator is split inside.

    it does lock/unlock manually with the key in the boot?
    #3

Share This Page