1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Issues with my 2.7t

Discussion in 'A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)' started by Gjerdevik, Jul 5, 2013.

  1. Gjerdevik
    Offline

    Gjerdevik New Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello, on a drive today, i got the esp light and abs light up, and a sudden stop in acceleration. no problem to drive on, but the lights would not go away. did not do any heavy driving from there on and home. but did a vagcom as soon as i got home..

    Friday,05,July,2013,17:09:06:15770
    VCDS Version: Release 11.11.6
    Data version: 20121223



    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------


    Chassis Type: 4B - Audi A6 C5
    Scan: 01 02 03 06 08 15 16 17 18 22 34 35 36 37 45 55 56 57 65 67
    75 76 77

    Mileage: 206440km/128275miles
    -------------------------------------------------------------------------------
    Address 01: Engine Labels: 078-907-551-AZA.lbl
    Part No: 4B0 907 551 G
    Component: 2.7l V6/5VT G 0002
    Coding: 05752
    Shop #: WSC 00089
    VCID: 28544E89C8CE815848B

    1 Fault Found:
    16486 - Mass Air Flow Sensor (G70)
    P0102 - 35-00 - Signal too Low
    Readiness: 0000 0000

    -------------------------------------------------------------------------------
    Address 02: Auto Trans Labels: 01V-927-156.lbl
    Part No: 4B0 927 156 L
    Component: AG5 01V 2.7l5VT RdW 2526
    Coding: 00001
    Shop #: WSC 00000
    VCID: 3064A6E9F01EC99890B

    1 Fault Found:
    18265 - Load Signal
    P1857 - 35-00 - Error Message from ECU

    -------------------------------------------------------------------------------
    Address 03: ABS Brakes Labels: 8D0-907-389.lbl
    Part No: 8D0 907 389 E
    Component: ABS/ESP allrad D36
    Coding: 06397
    Shop #: WSC 02325
    VCID: 356A97FD0F7CECB0C3D

    1 Fault Found:
    18265 - Load Signal
    P1857 - 35-00 - Error Message from ECU


    -------------------------------------------------------------------------------
    Address 03: ABS Brakes Labels: 8D0-907-389.lbl
    Part No: 8D0 907 389 E
    Component: ABS/ESP allrad D36
    Coding: 06397
    Shop #: WSC 02325
    VCID: 356A97FD0F7CECB0C3D

    1 Fault Found:
    18265 - Load Signal
    P1857 - 35-00 - Error Message from ECU

    -------------------------------------------------------------------------------

    erased the faults, but they come back at once.

    have done some search on the web, and found 2 thing it can be.

    1- the abs controll unit
    2- MAF

    what do you guys thing it might be?!

    tried to disconnect the maf while running, but no change in how the engine run....
    #1
  2. towcestervag
    Offline

    towcestervag Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    165
    Likes Received:
    5
    check the air mass readings on your vagcom to see if in spec but would suspect maf
    #2

Share This Page