1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is the site running slow tonight ...

wigginer May 5, 2004

  1. wigginer

    wigginer Member

    425
    0
    16
    It took me a good 5-6 attempts to get in an then it seems to be running like a dog!

    /ubbthreads/images/graemlins/snore.gif
     
  2. Markb

    Markb Active Member

    2,139
    2
    36
    I have thought this quite a lot recently, but didn't want to be the person that posted.
     
  3. wigginer

    wigginer Member

    425
    0
    16
    Perhaps the guys upstairs have not paid the 'leccy bill' ... /ubbthreads/images/graemlins/laugh_roll.gif
     
  4. S3BeemerBeater

    S3BeemerBeater Member

    67
    0
    6
    Been running slow for ages - thought it was just me!

    /ubbthreads/images/graemlins/froggie_red.gif
     
  5. h5djr

    h5djr Well-Known Member VCDS Map User Gold Supporter quattro Audi A3

    9,019
    1,414
    113
    Yes it seems to have been slow for some time. It's a shame because it's such a good forum. I put up a post some time ago but got no answer.

    It certainly considerable slower than the UK TT Forum which I also look into - which incidentally also has an A3/S3 forum.

    Dave R

     
  6. Muckypaws

    Muckypaws Member

    112
    0
    16
    [ QUOTE ]
    that wigginer said:
    Does anyone know how to contact 'the management'. I tried PMs and emails (not on this subject) but to no avail.

    [/ QUOTE ]

    Try dropping a note to one of the moderators.
     
  7. Banwell

    Banwell previously LeeS3

    393
    0
    16
    [ QUOTE ]
    David Robinson said:
    It certainly considerable slower than the UK TT Forum which I also look into - which incidentally also has an A3/S3 forum.


    [/ QUOTE ]

    Hmm wonder why!

    I think we may be experiencing poor attention from the hosting site, which none of the current mods have any power over - unless they choose to move to a different hosting company.
     

Share This Page