1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is Server running slow?

Discussion in 'Forum Support' started by Sandra, Jun 7, 2012.

  1. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,866
    Likes Received:
    2,264
    Anyone else having a problem with pages refreshing? Mine is running really slow.

    #1
  2. jojo
    Offline

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    25,925
    Likes Received:
    1,558
    I keep getting this warning below.

    [​IMG]

    And when pages are loading up, I see 'google' and 'resource' on the bottom left using FF.
    #2
  3. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,866
    Likes Received:
    2,264
    ​Ok thats good joe, well not really good, but i have the same and didnt catch the screen shot. :) x
    #3
  4. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    235
    Hi can you see if you are getting that message again.. I have change the path for the Jquery to our server so that any connection problem shouldn't be a problem.

    Many thanks

    A
    #4
  5. jojo
    Offline

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    25,925
    Likes Received:
    1,558
    Still happening on my lappy Adam, seems to only happen when I open thread in the 8L section, nowhere else?
    #5
  6. jojo
    Offline

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    25,925
    Likes Received:
    1,558
    I tell a lie, it seems to run fine for like 10 minutes and viewing a few pages, then I get that script message on every new thread I open.
    #6
  7. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    235
    Hi can you clear the cache and see if it's still doing it the path should have chenged to a local one.

    Many thanks

    Adam
    #7
  8. Nilz
    Offline

    Nilz Defo worth the wait :)

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,208
    Likes Received:
    387
    Im getting this too and my cache has also been cleared, im using the latest version of FF as well.
    #8
  9. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,866
    Likes Received:
    2,264
    Adam, mine is suffering badly on Safari as well as ff. i got mails piling up here and its taking ages to load them. :) x
    #9
  10. jojo
    Offline

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    25,925
    Likes Received:
    1,558
    It's still happening on my works laptop, no issue on my desktop and home laptop, all running FF.

    I've not changed any setting or anything?

    Cleared all history and cache etc.
    #10
  11. vrbob
    Offline

    vrbob Thats no Moon, Thats a space station!

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    2,364
    Likes Received:
    157
    Been getting this script running slow or stopping using IE9 on Win 7 for a few days now
    #11
  12. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    235
    Hmmm I can't get it to do it for me I have tried every machine I have seen to day and no joy... The big server loading to day was a nasty person trying to do nasty things to the site... Caused a few database error messages.

    If any of you are still getting the problem with FF and you feel up to it can you download Firebug and have a look at all the JS that are being loaded...

    Many thanks

    A
    #12
  13. jojo
    Offline

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    25,925
    Likes Received:
    1,558
    Seems to be running fine for the last 10 minutes on my works lappy at home on 60meg connection. I will update if anymore issues.
    #13
  14. jojo
    Offline

    jojo S3 Drift King! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    25,925
    Likes Received:
    1,558
    Everything is running as normal now!
    #14
  15. madstaff
    Offline

    madstaff Member

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    75
    Likes Received:
    2
    Im getting this script also, been having this issue for a few days now.
    #15
  16. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    235
    Ok we have upgraded a few things and you should find that the server is running a little mixed over the next 24hours

    Many thanks

    Adam
    #16
  17. NHN
    Offline

    NHN Modmetractor Site Sponsor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,221
    Likes Received:
    1,218
    I thought was my net, but it has seemed a little slow, but functions none the less.
    #17
  18. briang9
    Offline

    briang9 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    OK as said elsewhere I am newish here.. but the forum seems really slow and I am also getting the message about a script causing problems, dont seem to have a similar problem with any of the other forums I frequent. It can take several minutes to load a page, and seems to come back as I move around different pages.
    #18
  19. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,019
    Likes Received:
    1,146
    No works being done on it so maybe it needs a kick or just a lot of traffic,if its the same later let us know Brian
    #19
  20. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,558
    Likes Received:
    235
    Hi can you tell me which script it is thats causing you the problem?

    Many thanks

    A
    #20
  21. NHN
    Offline

    NHN Modmetractor Site Sponsor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,221
    Likes Received:
    1,218
    The site has been slow today in all honesty, noticed specifically on the asn pub thread, I had to reload page numerous times & still didnt display all the data correctly, seems to miss some text in posts & also the left side box with all the users info in, seen this before in the last month, but no script errors, wish I could add more info but nothing to explain it.
    #21
  22. briang9
    Offline

    briang9 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    well cant tell which script sorry, just tells me a script on the page is causing a problem, but just spent about 20 mins trying to do a reply with quote and it never managed to do it, and general access is very slow at the moment

    cheers
    #22

Share This Page