1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is it possible to wire up a sub to RNSE mk2?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by CorrDogg58, Apr 8, 2013.

  1. CorrDogg58
    Offline

    CorrDogg58 Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    83
    Likes Received:
    3
    [Apr 8, 2013]
    I have an amp still from my old car and was gonna buy a sub and wire it up.
    is this possible?
    as I know there is a standard tiny one in the boot of my car somewhere
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,319
    Likes Received:
    1,229
    [Apr 8, 2013]
    Yes it can be done, few aftermarket ones on ebay aswell including his.
    #2
  4. CorrDogg58
    Offline

    CorrDogg58 Member

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    83
    Likes Received:
    3
    [Apr 8, 2013]
    Thanks
    does it just mean the original sub will play too?
    i can't seem to find a separate function for bass on a sub... I don't want the bass coming through the speakers
    #3
  5. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,319
    Likes Received:
    1,229
    [Apr 8, 2013]
    What are you trying to achieve here, remove existing amp/sub & fit something better or just use up your spare parts?
    #4

Share This Page