1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

is it Possible to check for mileage with vcds

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by epox, Mar 2, 2013.

  1. epox

    epox Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    718
    Likes Received:
    50
    hi team
    as above.

    and how to if poss on a 2003 s3.

    thanks mark :think:
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,083
    Yes.
    Via the Engine 01.
    Its in kph.
     
  4. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,347
    Likes Received:
    1,464
    Not sure if the cluster & ecu share the same reading as such on your car tbh, but the 8P 2.0 tdi has cluster mileage & ecu mileage, so if someone clocks it, the ecu will differ from cluster, ideally you need to ask RT with your engine code & an autoscan as cant be sure for all engine codes & years I'm afraid.
     
  5. @udi A3

    @udi A3 Site Sponsor
    Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    1,775
    Likes Received:
    175
    None of my cables retreive milage from the ecu, but I can change the milage on the cluster.
     

Share This Page