1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

iPod track names on DIS

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by TheAshman, May 16, 2011.

  1. TheAshman
    Offline

    TheAshman TFSI Addict...

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    5
    Hi everyone.

    Picked up my A3 on Friday and it's got the factory iPod in the glovebox. I've seen others on here with iPod track names showing up on the DIS but all it says on mine is CD1 CD2 etc. I've got the Concert double din so not sure if it's something to do with the head unit or maybe another issue...

    Any advice?

    Thanks
    #1
  2. wez3570
    Offline

    wez3570 Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    713
    Likes Received:
    20
    Search for Dension gateway
    #2
  3. dc240969
    Offline

    dc240969 Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    No issue, thats the way it is. You can get track names etc with certain cds.
    #3
  4. TheAshman
    Offline

    TheAshman TFSI Addict...

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    5
    Damn... Oh well thanks for your help. Had i known the Dension would have been better then i would have got that instead. It was free when i bought the car anyway lol
    #4
  5. AidenUK
    Offline

    AidenUK Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    38
    Can you? How do you do that then? Are you saying you can get track names to show up on the DIS using a CD created by yourself?
    #5
  6. K4RL
    Offline

    K4RL Silver MY10 S3

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    If by DIS you mean the display by the speedo mine does this, for me though it's not brilliant as only shows the first 8 letters. So mainly only the first word & part of the second shown for the title. I have the RNS-E 2 mated to the AMI in the glovebox.
    #6
  7. dc240969
    Offline

    dc240969 Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    If lm wrong in saying dis is the display on the player then no. lve made discs that show the track etc thats playing. if that means something you what to know l will look at the source l made it from. might be the m3u file
    #7
  8. 1animal1
    Offline

    1animal1 The Clar!! it mouves!!!

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    9,981
    Likes Received:
    31
    does this not show the full track on the RNS?
    #8
  9. RobinA3
    Offline

    RobinA3 Active Member

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    23
    I have a dension gateway 100 for sale which will display the iPod track names on the dis.
    #9
  10. K4RL
    Offline

    K4RL Silver MY10 S3

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    1
    Hi Tim
    Full track name is shown on RNSE & also then partly on the DIS. I find I always use the RNSE display when sorting through tracks.
    #10

Share This Page