1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

iPod track names on DIS

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by TheAshman, May 16, 2011.

  1. TheAshman

    TheAshman TFSI Addict...

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    5
    Hi everyone.

    Picked up my A3 on Friday and it's got the factory iPod in the glovebox. I've seen others on here with iPod track names showing up on the DIS but all it says on mine is CD1 CD2 etc. I've got the Concert double din so not sure if it's something to do with the head unit or maybe another issue...

    Any advice?

    Thanks
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. wez3570

    wez3570 Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    713
    Likes Received:
    20
    Search for Dension gateway
     
  4. dc240969

    dc240969 Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    1
    No issue, thats the way it is. You can get track names etc with certain cds.
     
  5. TheAshman

    TheAshman TFSI Addict...

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    5
    Damn... Oh well thanks for your help. Had i known the Dension would have been better then i would have got that instead. It was free when i bought the car anyway lol
     
  6. AidenUK

    AidenUK Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    1,682
    Likes Received:
    43
    Can you? How do you do that then? Are you saying you can get track names to show up on the DIS using a CD created by yourself?
     
  7. K4RL

    K4RL Member
    Audi S3

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    19
    If by DIS you mean the display by the speedo mine does this, for me though it's not brilliant as only shows the first 8 letters. So mainly only the first word & part of the second shown for the title. I have the RNS-E 2 mated to the AMI in the glovebox.
     
  8. dc240969

    dc240969 Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    1
    If lm wrong in saying dis is the display on the player then no. lve made discs that show the track etc thats playing. if that means something you what to know l will look at the source l made it from. might be the m3u file
     
  9. 1animal1

    1animal1 The Clar!! it mouves!!!
    VCDS Map User

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    9,979
    Likes Received:
    35
    does this not show the full track on the RNS?
     
  10. RobinA3

    RobinA3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Messages:
    1,795
    Likes Received:
    31
    I have a dension gateway 100 for sale which will display the iPod track names on the dis.
     
  11. K4RL

    K4RL Member
    Audi S3

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    19
    Hi Tim
    Full track name is shown on RNSE & also then partly on the DIS. I find I always use the RNSE display when sorting through tracks.
     

Share This Page