1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

iPhone 5 won't connect with AMi

Discussion in 'Q3, Q5 & Q7 Forum' started by Tenpinsmick, Aug 2, 2013.

  1. Tenpinsmick
    Offline

    Tenpinsmick New Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi all

    I have just purchased a new Audi Q5 and I am trying to connect my iPhone 5 to the AMI system. I have the lightning to 30pin adaptor but the system only charges the iPhone and does not recognise the device in order to play my music. I connect an iPhone 4 without any issues.

    Please help
    #1
  2. josedebardi
    Offline

    josedebardi Member

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    44
    Likes Received:
    4
    My understanding is it doesn't work yet... Needs an MMI update.
    I use Bluetooth audio streaming.
    #2
  3. s8craig
    Offline

    s8craig Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    29
    Which colour lead do you have? RED or BLUE
    #3
  4. Tenpinsmick
    Offline

    Tenpinsmick New Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have the lead with the Blue colour end.
    #4
  5. rtlltr
    Offline

    rtlltr New Member

    Joined:
    Dec 19, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I just bought an 08 q7 with the same issue.

    Will an mmi update fix this?
    #5

Share This Page