1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Intermittent front near side indicator.

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by OldRedEyes, Feb 17, 2012.

  1. OldRedEyes
    Offline

    OldRedEyes Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    [Feb 17, 2012]
    As the title says, we have an intermittent indicator. Some days it will flash fine, then the next it might work for a few flashes then nothing, then it might stop altogether for a while.

    The wife is getting fed up with it now.

    Any ideas?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 16, 2014]

  3. Sulli79
    Online

    Sulli79 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    30
    [Feb 17, 2012]
    Dodgy Relay or indicator stalk,
    Relay is where I would be looking first, I think the relay is part of the hazard switch.
    Last edited: Feb 17, 2012
    #2
  4. OldRedEyes
    Offline

    OldRedEyes Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    [Feb 17, 2012]
    It's a new relay, and i would have thought if it were that of the stalk then it would be the whole side not working, it's just one bulb, and i have tried changing that.

    I am thinking more wiring or holder. Just hoped it was a known fault with an easy fix
    #3
  5. audiv6quattro
    Offline

    audiv6quattro Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    392
    Likes Received:
    2
    [Feb 17, 2012]
    Have you checked the bulb ?? Could be loose bulb or holder could be damaged
    #4
  6. tonya4
    Offline

    tonya4 TDi Powerrrr

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    5
    [Feb 17, 2012]
    I've had this twice,both times it was the bulbholder.I removed them,cleaned and found the metal contacts needed bending slightly.This cured it though.
    hth
    tony
    #5
  7. Sulli79
    Online

    Sulli79 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    30
    [Feb 17, 2012]
    Strange I thought if it was just one lamp the others still flashed but at twice speed. Which lamp isn't flashing?
    #6
  8. OldRedEyes
    Offline

    OldRedEyes Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    [Feb 17, 2012]
    yes the other do flash twice as fast, it's the front nearside that is faulty.

    I will take it out again tomorrow and have another look.

    cheers guys
    #7
  9. audiv6quattro
    Offline

    audiv6quattro Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    392
    Likes Received:
    2
    [Feb 17, 2012]
    No worries mate hope it is only something simple
    #8
  10. Sulli79
    Online

    Sulli79 Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    30
    [Feb 17, 2012]
    Ah ok, thought you were getting no flashing at all! Then yeah as tonya4 says try bending the contacts in slightly!
    #9

Share This Page