1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

interior monitor switch

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by Rutter, May 18, 2009.

  1. Rutter

    Rutter Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    where the hell is that, the wind keeps setting my alarm off outside the office, and i dont live in an area safe enough to leave my car unlocked so il settle with no alarm for now. but i cant find the damn switch aha
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator
    Staff Member Moderator VCDS Map User quattro Audi A4

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    13,153
    Likes Received:
    447
    Its 3/4 the way down the bpillar behind the drivers seat. If you look behind the seatbelt webbing where it goes down the pillar it should be there
     
  4. Rutter

    Rutter Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    iv seen a picture showing 2 buttons, one being the PIR button and the other being the boot release. i dont seem to have either, theres not another location for them is there? the cars a 1995 model ,im not sure if that helps any
     
  5. tazzy baby

    tazzy baby Welsh & Proud

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    Mine is where byzan said it would be dont know of any other place butty sorry
     
  6. Rutter

    Rutter Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    il have a proper look tommrow in the light see if i can scope out some mysterious buttons haha
     
  7. jcb

    jcb Active Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    4,133
    Likes Received:
    13
    wind wouldn't set the IM off.
    check you don't have a dead alarm repeater in the boot. right hand side, down below the central locking pump. its a battery pack built into a speaker.
    search on here there is a thread.
    I pulled mine completely. PITA!!
     
  8. Geeman

    Geeman Low Life

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    5
    On a similar note... when I arm/lock my car, there's no activation sound. I'm sure there used to be...

    My button is on the B pillar... :yes:
     
  9. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!"
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    17,549
    Likes Received:
    640
    Post 1997 cars dont hoot when you arm them by default, they only flash their lights.

    upto 97 they only hoot, no light flashing.

    If its a post 97 you can turn on the hoot so it does both using vagcom though.
     
  10. Geeman

    Geeman Low Life

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    5
    Aaaaah, ok. Mine's a post-'97 so no hoot I guess... and thinking about it, it was my A8 that hooted! Doh!
     
  11. tazzy baby

    tazzy baby Welsh & Proud

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    Mine used to hoot but not any more,,,,
    How much are owls these days :lmfao:
     
  12. audinary

    audinary Complete And Utter Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    676
    Likes Received:
    0
    £282820, mate.
     
  13. Geeman

    Geeman Low Life

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    5
    Budum... tchaaa!

    Aaaaah, the old ones are the best ones...
     

Share This Page