1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Interior LED help please,

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by dan77, Jun 19, 2013.

  1. dan77

    dan77 dan77

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    203
    Likes Received:
    2
    just got some interior leds of trups on here (thank you), however i cant get the footwell lights working, i have robins footwell light kit off here, just wondering if anyone else has had this issue?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. A3Kent

    A3Kent Well-Known Member
    Team Daytona TDi Audi A3 S-line

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    205
    Possibly a silly question but have you coded them in?
     
  4. dan77

    dan77 dan77

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    203
    Likes Received:
    2
    yeah, I already had the footwell lights working with normal bulbs, just cant get the LEDs to work, the coding cant reset itself can it ?
     
  5. A3Kent

    A3Kent Well-Known Member
    Team Daytona TDi Audi A3 S-line

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    205
    Not sure about the coding resetting itself but are you sure the contacts on the LED strips are touching the correct part of the footwell modules? When I did mine, I ended up pulling the plug off the LED strip and soldering them directly onto the modules.
     
  6. dan77

    dan77 dan77

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    203
    Likes Received:
    2
    everything seems to line up nicely, im gonna have another look later as i was getting slightly annoyed and had to step away for the car!
     
  7. A3Kent

    A3Kent Well-Known Member
    Team Daytona TDi Audi A3 S-line

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    205
    Did you get the boot one off Trups too as that's the same connection?
     
  8. dan77

    dan77 dan77

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    203
    Likes Received:
    2
    yeah the boot works fine, havent tried the glovebox yet though?
     
  9. fangio

    fangio Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    1,267
    Likes Received:
    130
    Got the connections the right way round?
     
  10. dan77

    dan77 dan77

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    203
    Likes Received:
    2
    Sorted, soldered them in and there working fine now,
     

Share This Page