1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Instrument Cluster Problems ..

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by a6_chris, Jun 2, 2013.

  1. a6_chris
    Offline

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    [Jun 2, 2013]
    ..
    Last edited: Aug 17, 2014
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 23, 2014]

  3. Geraldy212
    Offline

    Geraldy212 Sportback owner

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    517
    Likes Received:
    37
    [Jun 2, 2013]
    Chris, I think that your best option is to take it back to Audi where they installed the new cluster. Ask them to explain why this is happening.
    #2
  4. @udi A3
    Offline

    @udi A3 Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    175
    [Jun 2, 2013]
    Thats strange, you would expect at least an intermittent loss of power fault. Should the car even start with no power? if the immo is in the cluster surely an immo blocked engine start would occur. Did they mess around with the immo to fit the clocks or is the immo in a seperate module on this car?
    #3
  5. a6_chris
    Offline

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    [Jun 2, 2013]
    ..
    Last edited: Aug 17, 2014
    #4
  6. @udi A3
    Offline

    @udi A3 Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    175
    [Jun 2, 2013]
    Did you scan it with VCDS or omething else?
    #5
  7. a6_chris
    Offline

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    [Jun 2, 2013]
    ..
    Last edited: Aug 17, 2014
    #6
  8. Mikemc
    Offline

    Mikemc Scooby Slayer

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    998
    Likes Received:
    36
    [Jun 2, 2013]
    I know of I start mine up straight away and don't wait for the lights to come on, my rev counter doesn't move similar to what your saying?
    #7
  9. a6_chris
    Offline

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    [Jun 2, 2013]
    ..
    Last edited: Aug 17, 2014
    #8
  10. dejantomik
    Offline

    dejantomik New Member

    Joined:
    Nov 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    [Nov 1, 2013]
    Hi

    I also have same problem. I have audi a3 2001 1.9 tdi my instrument cluster not work properly. Half work half not. No lights, no temperature, no fuel, no acceleration, no speed meter only lights for battery, abs, esp, immobilizer etc.

    I don't know what to do?

    I want to buy another one (second hand) and I have VCDS with HAX+CAN but don't know how to coding?

    Anyone to help me?

    Thanks
    #9

Share This Page