1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Injector Problems Help!

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by O'Shea, Jun 24, 2008.

  1. O'Shea
    Offline

    O'Shea New Member

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Jun 24, 2008]
    Ive a A4 TDI 130 , and I've put in dirty diesel. Didn't start last week so sending it to garage the fuel has been drained ,filter changed .Second hand injector pump and second hand Injectors all replaced. Now It runs great but when idle the whole car shakes and doesnt seem to tic over well. Has anyone got this done before and has anyone got any advice Cheers..
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. evilscotsman
    Offline

    evilscotsman Space Cowboy

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    12
    [Jun 25, 2008]
    were they oem tdi 130 injectors? or off a 110 or summat? Is the cold start smoke very reduced and on hard acceleration?
    #2
  4. O'Shea
    Offline

    O'Shea New Member

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Jun 26, 2008]
    I don't know if they where off a 110 never even thought..doesn't look like theres as much smoke coming out as before
    #3
  5. evilscotsman
    Offline

    evilscotsman Space Cowboy

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    12
    [Jun 27, 2008]
    ah that may be the problem then, theyre too small and not enough fuel is getting injected?

    You should check the part numbers against your originals and get the proper ones if theyre wrong :)
    #4

Share This Page