1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Indicators not flashing.

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by Chriscooke, Nov 24, 2012.

  1. Chriscooke

    Chriscooke Clueless!

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    480
    Likes Received:
    21
    My QTS has developed an annoying fault. When I indicate the lights turn on but don't flash. Does the QTS have a simple flasher unit or is it more tricky than that?

    Im hoping it's a simple case of water somewhere where it shouldn't be and it'll dry out.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator
    Staff Member Moderator VCDS Map User Audi A4 quattro

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    13,019
    Likes Received:
    394
    TBH it's more likely a dead hazxard/flasher relay. They have 2 flasher units in the same switch, one for hazards and one for indicators.

    Common fault, the part has been revised since too iirc
     
  4. Chriscooke

    Chriscooke Clueless!

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    480
    Likes Received:
    21
    One of my mates said the exact same thing, thanks for your reply. Is this another case of main dealer parts only or would somewhere like ECP be ok?
     
  5. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator
    Staff Member Moderator VCDS Map User Audi A4 quattro

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    13,019
    Likes Received:
    394
    ECP do an ok one from memory, used to be dealer onl;y so not actual tried one from ECP
     
  6. AR-rkon

    AR-rkon AllROOOOOOOOOAD!!!
    Staff Member Moderator Regional Rep

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    1,828
    Likes Received:
    125
    x2 for the indicator relay.
     

Share This Page