1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ime back and need help

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by brownie 25, Apr 26, 2011.

  1. brownie 25
    Offline

    brownie 25 Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    347
    Likes Received:
    7
    hi all been away for a bit sold my 2001 a4 2.5 q s a while back and bought a 2005 honda accord 2.2 cdti that didn't last long lol, just had to get back into an audi so today i bought a 2001 a4 130bhp sport,so now for the help part whan the car is ticking over the engine is shuddering and there is no real power when you plant it but it drives perfect when it gets up to speed, i drove it home today 120miles with no bothers so just wondering what it could be,i know faulty injector wiring loom can cause similar symptoms but looking for other things to try as well if thats not it.
    tks
    #1
  2. quattrojames
    Offline

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    13,885
    Likes Received:
    475
    Can you get a diagnostic scan done?
    #2
  3. brownie 25
    Offline

    brownie 25 Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    347
    Likes Received:
    7
    the lad i bought it from said he got one done and all that showed up was a engine mount,could that cause a problem,there is a wire coming of it all right is that some sort of sensor
    #3

Share This Page