1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Images not Displaying

Discussion in 'General Chat' started by Nilz, Feb 28, 2013.

  1. Nilz
    Offline

    Nilz Defo worth the wait :)

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,379
    Likes Received:
    470
    [Feb 28, 2013]
    Ive noticed over the past few days and its not only on this forum, but on Edition 38 too, any images that are hosted are just showing as a little blue box with a question mark in it. This seems to be on my HTC Desire on Android 2.2.

    Any ideas?

    From what I can see on the net, it looks like it maybe an issue with vbulletin/photobucket and android.

    Cheers
    Nilz
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 28, 2014]

  3. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    17,042
    Likes Received:
    2,694
    [Feb 28, 2013]
    Hi Nilesh, we havent had any others with this that i know of, i will let admin know. :) x
    #2
  4. Nilz
    Offline

    Nilz Defo worth the wait :)

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,379
    Likes Received:
    470
    [Feb 28, 2013]
    Hi Sandra

    Hope you are well??

    Thanks, I did look on the net for others having the issue and it looks like a lot of people are having the issue across many other sites.
    #3
  5. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    17,042
    Likes Received:
    2,694
    [Feb 28, 2013]
    We will certainly have it looked at for our site. Im good thanks Nilesh.:) x
    #4
  6. jojo
    Offline

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    26,720
    Likes Received:
    2,021
    [Feb 28, 2013]
    Your phone is rubbish Nilzy!

    /thread :eiertritt:
    #5
  7. Artimus
    Offline

    Artimus Short Back

    Joined:
    May 9, 2012
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    387
    [Feb 28, 2013]
    I noticed something similar on my iPhone a few days back! thought it was just that particular post though. Can't remember the thread, but someone had posted quite a few images and the first two (which I think were separated from the rest by a couple of lines of text) wouldn't show even with a page refresh - just a box with a question mark in it.

    never thought much of it until this post. :uhm:
    #6
  8. Nilz
    Offline

    Nilz Defo worth the wait :)

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    10,379
    Likes Received:
    470
    [Mar 1, 2013]
    Haha iPhones are rubbish too then!! LOL
    #7

Share This Page