1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I have an electrical problem with my audi a3

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by AudiMafia, Aug 30, 2009.

  1. AudiMafia
    Offline

    AudiMafia Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    403
    Likes Received:
    13
    [Aug 30, 2009]
    I have an electrical problem with my audi a3 year 2000 and thought i could share it here with you and hopefully i get some ideas or help.

    I was away on holiday for 16days and parked my audi near my house but when i returned back i tried to switch on the engine but the battery was flat, so i tried with jump leads, still didnt help then I called AA they tried everything they could for round 2 hours, recharged the battery but still the engine wont start. I even swapped the battery with the new one and still the engine wont run. The AA said that the electricity doesnt go through to injectors to start the engine running and also said that the live fuses have no electricity there.
    Recently i have installed a subhoover and led lights . led lights ground is hooked on the right quarter panel.

    I wonder if any one of u has had the same problem or know anything about it
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. A3Tom
    Offline

    A3Tom Smell my finger.

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    3,514
    Likes Received:
    11
    [Aug 30, 2009]
    Some sort of underwater vacuum??:ninja:;)
    #2
  4. <tuffty/>
    Offline

    <tuffty/> Badger 5 Edition Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    15,916
    Likes Received:
    1,335
    [Aug 30, 2009]
    Have you checked the fuses on top of the battery?

    <tuffty/>
    #3
  5. merlin2002
    Offline

    merlin2002 New Member VCDS Map User

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    [Aug 31, 2009]
    i second that, I had loads of issues all at once on my s3, turned out to be fuses on top of battery
    Rob
    #4
  6. AudiMafia
    Offline

    AudiMafia Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    403
    Likes Received:
    13
    [Aug 31, 2009]
    hi, i checked at it but there's no sign, how can you tell its the fuses on top of battery ?
    thanksor change them for new ones?

    thanks
    Last edited: Aug 31, 2009
    #5

Share This Page