1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I DONT BELIEVE THIS

AUDI TURBO May 25, 2008

  1. AUDI TURBO

    AUDI TURBO Member

    577
    0
    16
    After the doc on here saved my skin getting me a bov pipe sent out int he post for me which saved my poor car for no power. i just sorted that out working fine. oh yer and my new tyre AGAIN because my brand new tyre was a month old and some how i got a hole in the side wall!!!!!!!!!!!!!!!!! whats the chances of that?????? and to top it off i pop down to my local KFC needed after a late night 4am!!!!!! needed good food drive there fine get back in car started car up then judder judder judder massive missfire and shaking. managed to get it back home and lost my number 2 coil pack!! we have tested the injectors, coil pack, wiring loom, spark pug and compression. any suggestions please!!!!!!!!! my motc dues tues???????:sign_omg:
     
  2. naefeart_A4

    naefeart_A4 Bonkers

    161
    29
    28
    Sorry, my head's kinda sore after reading that. Are you saying your coil pack has packed in, or have I misread the post?

    N
     
  3. AUDI TURBO

    AUDI TURBO Member

    577
    0
    16
    no coil pack fine but think it igniton amplifier (thanks to my dad and his tools) one wire is giving just a solid signal not going on/off on/off it staying on so the coil pack is only sparking once
     
  4. aragorn

    aragorn "Stick a V8 in it!" Staff Member Moderator VCDS Map User

    17,876
    687
    113
    VAGCOM the ECU and see if its logged any fault codes?

    If the ignition amp driver is staying solid then its likely that thats at fault although iirc they usually have a permenant 12v feed to the coils and then switch the earth wire off and on, so make sure its not just this your seeing first.
     
  5. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User quattro Audi A4

    13,235
    464
    83
    Cyl 2 is usualy the first to drop when the ICM goes bad, i actually carry a spre in case now. Thet can be had for a few quid on Ebay, or around £80 new iirc
     
  6. AUDI TURBO

    AUDI TURBO Member

    577
    0
    16
    yes the ignition amplifier is giving a constant feed to coil 2 not pulsing so i assume this the fault
     
  7. docurley

    docurley Moderator Staff Member Moderator

    4,061
    83
    48
    Check the guy breaking his car he may have one.
     
  8. AUDI TURBO

    AUDI TURBO Member

    577
    0
    16
    I NEED A IGNITION MODULE ASAP ANYONE GOT ONE???????????????? PLEASE PM ME.Sits on side of air intake and it boosts the signle
     
  9. Turbo Lag FTW

    Turbo Lag FTW Hate those none insured you know who types

    235
    0
    16
    I would get yourself down to your local Audi Centre mate and get a new one, for £80 its a sound peace of mind if you ask me.
     
  10. AUDI TURBO

    AUDI TURBO Member

    577
    0
    16
    ALL SORTED. TIMEFOR MOT TODAY FINGERS CROSSED
     
  11. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User quattro Audi A4

    13,235
    464
    83
    I hope you have put your CAT back on??
     
  12. AUDI TURBO

    AUDI TURBO Member

    577
    0
    16
    NO it should pass i had it pre checked it seemed to be ok. old cars have more lee way. new cars dont.
     

Share This Page