1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hub question

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Yicker, Jul 24, 2012.

  1. Yicker
    Offline

    Yicker Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    [Jul 24, 2012]
    Hi all ;)

    Just tried a hub-centric wheel adapter on with a new wheel im planning on running. They fitted fine :yahoo:

    Went to undo the wheels/adapters only to find the hubs only to find the complete hub spinning making it a pain to get them off. Its was fine when i fitted them so anyone have any ideas on whats happened?

    Cheers,Tony
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. aragorn
    Offline

    aragorn "Stick a V8 in it!" Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    15,569
    Likes Received:
    313
    [Jul 24, 2012]
    how do you mean the hub is spinning?

    The hub is supposed to spin...
    #2
  4. Yicker
    Offline

    Yicker Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    [Jul 24, 2012]
    They sort of lock when tightening wheels up dont they which they did when i put them on. Went to take them off and it wouldn't lock to undo the bolts,it just spun all the way round
    #3
  5. Simplicity
    Offline

    Simplicity Member

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    3
    [Jul 24, 2012]
    Just slacken off the wheel bolts whilst the car is on the ground, jack up then remove the wheel
    #4
  6. aragorn
    Offline

    aragorn "Stick a V8 in it!" Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    15,569
    Likes Received:
    313
    [Jul 24, 2012]
    They're not supposed to lock.

    But if they did, then perhaps you left the car in gear the first time, and havent done this time?
    #5

Share This Page