1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How do you ground pin 1?

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by vwgtiking, Jul 13, 2013.

  1. vwgtiking
    Offline

    vwgtiking Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    742
    Likes Received:
    7
    [Jul 13, 2013]
    I got clocks out and see where to gnd it but how do i wire from pin 1???????
    #1
  2. vwgtiking
    Offline

    vwgtiking Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    742
    Likes Received:
    7
    [Jul 13, 2013]
    I need something to put in there the plug to make a connection.
    #2
  3. vwgtiking
    Offline

    vwgtiking Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    742
    Likes Received:
    7
    [Jul 13, 2013]
    In the end I bought a wire from Audi. Part number. 000 979 009 E
    #3
  4. @udi A3
    Offline

    @udi A3 Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    1,773
    Likes Received:
    175
    [Jul 13, 2013]
    Scotch lock would suffice, two wires crimped on same connecting pin?
    #4
  5. stu_m
    Offline

    stu_m Well-Known Member VCDS Map User

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    1,442
    Likes Received:
    37
    [Jul 13, 2013]
    all I did was pull the plug apart its easy enough insert a bared bit of wire into pin 1 slide the cover over to keep the wire in place and bare the other end and put it on a bolt to ground it job done
    #5
  6. hades-
    Offline

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,344
    Likes Received:
    612
    [Jul 13, 2013]
    on every B6 i have done theres never been a wire in pin 1

    B7 has it
    #6
  7. dualmono21
    Offline

    dualmono21 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,087
    Likes Received:
    67
    [Jul 13, 2013]
    if you dont mind me asking but what is this actually for ?
    #7
  8. hades-
    Offline

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,344
    Likes Received:
    612
    [Jul 13, 2013]
    to stop the washer warning comeing on the dash
    #8
  9. s8craig
    Offline

    s8craig Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    30
    [Jul 13, 2013]
    You can't scotch lock into a wire that does exist. this is a DIS retrofit and required a new ground wire to pin 1 of the 32 pin connector (grey one I'm guessing)

    #9

Share This Page